Csak a céges autó vezetésével és
tankolásával kell foglalkoznia

Minden mást megoldunk

A céges autó kiválasztása, megvásárlása és üzembentartása sokszor rengeteg időt és energiát emészt fel. Nálunk a tartós bérlet havi díja mellett csak a tankolásra és vezetésre lesz gondja.

Kiemelt ajánlataink

Vigye az autót,
és hagyja ránk a macerát

Célunk az, hogy a bérelt autójában Ön teljesen gondtalanul érezze magát. Legyen Öné az öröm, és miénk a macera! Nincs call center, nincs várakoztatás. A telefonok végén kollégáink várják a hívását és cselekednek. Azonnal.

Ön milyen autót szeretne tartós bérelni?

Ajánlatkérés

Kedve támadt továbblépni, pontos ajánlatot kérni,
meghallgatni kollégáink tippjeit?

*A csillaggal megjelölt adatok megadása kötelező.

Ezt mondják azok,
akiknek már adtunk autót

„2007 óta vagyok a Nelson Flotta részese. Ahogy nőtt a vállalkozásom, úgy nőtt az állományom is. Minden helyzetet rugalmasan és korrekten kezelt a Nelson Flotta, ráadásul, mindig versenyképes ajánlattal válaszoltak a megkereséseimre. Ezért maradok náluk.”

Kerekes Zoltán
SK Trend Kft. - ügyvezető

„Egy évtizede dolgozunk közösen. Vegyes a flottánk, akad benne haszonjármű, új és használt autó is. Mindig sikerült közösen megtalálnunk a legjobb megoldást a feladatra. Itt Ügyfélnek érzem magam, ezért ajánlom a Nelson Flottát.”

Nietsch Péter
Háttérország Kft. - ügyvezető

„Rugalmasság. Kedvesség. Gyorsaság. Odafigyelés.

Nincs apróbetűs rész. Ez mind a Nelson Flotta!

Nekem nem is kérdés, hogy immár 11-ik éve őket választom, mert ha tartós bérletről van szó, akkor ők igazi társak az üzletben!”

Listov Balázs
LI-MA Service Kft. - ügyvezető

"Már sok éve működünk együtt sikeresen a Nelson Flottalízing Kft.-vel. Jelenleg cégünk összes vezetője a Nelson Flottától lízingelt autókkal közlekedik, valamint a tehergépkocsinkat is velük üzemeltetjük. Flottánk további bővítésével is biztosan a Nelson csapatát fogjuk megbízni, mert a teljes ügymenet, valamint az autók nálunk töltött élete során végig készségesen és rendkívül gyorsan intéznek mindent. Kapcsolatrendszerük pedig lehetővé teszi, hogy az ügyfeleik részére kedvezményes feltételekkel nyújtsanak kiváló ár-érték arányú szolgáltatást.

Teker Márton
L-Tech Kft. - cégvezető

„Több mint 10 éve kizárólag Nelsonos autókkal rendelkezünk. Profi és rugalmas csapat, minden területen (pl. beszerzés, üzemeltetés) szakértelemmel találkozunk. Bármilyen kérésünket gyorsan teljesítik, legyen szó akár azonnali személyautó bérlésről, akár azonnali szervizről. Bátran ajánlom a Nelson Flottát, hatékony csapat, jó velük dolgozni!”

Pankotai Tamás
Rhenus Office Systems Hungary Kft. - ügyvezető

„Cégünk teljesen mentesült a gépkocsik fenntartásának és üzemeltetésének terhe alól. Körültekintő és rugalmas ügyintézésüknek köszönhetően az eszközök kiválasztásán túl ránk semmilyen egyéb teher nem nehezedik. Minden esetben támogató és megértő Partnerként kezelnek minden ügyfelet és mint, ahogy az megmutatkozott az 2020-as évben, azonnal segítő kezet nyújtottak, akiknek szükségük volt rá. Minden olyan cégnek ajánlom a Nelson Flottával való együttműködést, aki nem csak a legjobb ár-értéket keresi, de legalább olyan fontos számára a jó személyes és gazdasági kapcsolat.”

Kovács Balázs
Pakole Trade Kft. - ügyvezető

„Cégünk növekedésével egyenes arányban egyre gyakrabban válik indokolttá cégautó flottánk bővítése.

Az informatikai és HR területen felépített szakértelmünket ennek ellenére nem tervezzük kiegészíteni autóipari ismeretekkel.

Miért is tennénk, ha a Nelson Flottával együttműködve úgy érezhetjük, hogy erre semmi szükségünk?

Ahogy mi is, a Nelson Flottánál dolgozók is hisznek az emberi kapcsolatok erejében.

Gyorsan és rugalmasan biztosítják számunkra azt a luxust, hogy ne legyen gondunk autóink forgalomba helyezésére és üzemben tartására.”

Illés József
IDBC Csoport - ügyvezető

„Érteni és megérteni az ügyfél igényeit, ismerni a lehetséges szolgáltatáskínálatot, s mindezek alapján képesnek lenni az ügyfél részére egy tökéletes megoldást ajánlani.

Az elmúlt három bérleti periódus folyamán ezeket tapasztaltuk, s most, a negyedik küszöbén is bizalommal folytatjuk a közös együttműködést a Nelson Flottával.

Akár a gépjárművek kiválasztásában, azok konfigurálásban, a pénzügyi konstrukció optimális kialakításában, akár a napi ügyek gyors és hatékony elintézésében mindig partnerként számíthatunk rájuk.”

Stéger Tamás
FRIMO Hungary Kft. - gazdasági vezető

Legyen új céges autója,
autóvásárlási terhek
és fenntartási költségek nélkül

Csak vezessen és mi
minden mást megoldunk!